svFluks

svFluks lesaanbod

svFluks heeft als doelstelling voor alle leeftijden in het dorp een sport aan te bieden. We zijn hierbij afhankelijk van diverse docenten en we zijn trots dat we zulke goede en trouwe vrijwilligers tot de onze mogen rekenen.

klik hier voor het actuele lesprogramma

Total Body Workout vanaf 16 jaar

Alle spieren en gewrichten bewegen op muziek. Soepel maken en soepel houden is het doel van deze les. Er wordt gewerkt aan conditie en evenwicht. Dus een totale body work-out. Op een zeer prettige manier voel je je al snel vertrouwd met de bewegingen. Na een paar lessen merk je het verschil al.


Meer bewegen voor ouderen vanaf + 65 jaar

Plezier en zelfstandigheid in bewegen, ontmoeting en sociaal contact met leeftijdgenoten met als doel: zo lang mogelijk, met plezier, zelfstandig functioneren in de maatschappij.

Misschien heeft u zich al vaak voorgenomen om meer te gaan bewegen maar komt het er steeds niet van. Het lidmaatschap van een gezellige vereniging kan een steuntje in de rug zijn om regelmatig aan beweging te doen.

Na afloop drinken we met elkaar een kopje koffie.


Gymfit 50+ (voor mannen en vrouwen)

Speciaal voor 50-plussers op een verantwoorde manier, onder vakkundige begeleiding, werken aan de algehele fitheid, rekening houdend met individuele mogelijkheden.

Tijdens de lessen wordt aandacht besteed aan het verbeteren van de beweeglijkheid van de gewrichten, de spierfunctie, de functie van hart en bloedvaten, longcapaciteit en de coördinatie.


Kinderyoga

"Wil jij ook een wijs uiltje worden, kom dan naar kinderyoga!" Heerlijk bewegen en rustig zitten, net als een uil!

Kinderyoga geeft een goede balans tussen inspanning en ontspanning. Door op een speelse manier aan yoga te doen, komen kinderen meer in contact met zichzelf en hun lichaam.

Kinderyoga bevordert ook een goede lichaamshouding, motorische vaardigheden, uithoudingsvermogen en een goede weerstand! Al spelend krijgt uw kind steeds meer lichaamsbesef en zelfvertrouwen. Kinderyoga ontwikkeld ook de luistervaardigheden en de sociale vaardigheden. Het biedt rust en ontspanning op een manier die bij jonge kinderen past. Het geeft kinderen veel plezier!


Ga naar de top van deze pagina